see. think. act.
Magyarország
  • Főoldal
  • ZF Magyarországon
  • Karrier
  • Hírek (angolul)
ZF_fpuelet_2017

A ZF Magyarországon

A ZF Hungária Kft. manuális és automatizált sebességváltók, illetve ezek alkatrészeinek gyártásával és értékesítésével foglalkozik Egerben. Vevőink teherautókba, buszokba, kis haszonjárművekbe és személygépjárművekbe építik be ezeket. 2018 őszén megkezdődött a vállalat egri telephelyén az automata sebességváltók gyártása is. Legújabb termékünk a 8HP típusú, nyolcfokozatú automata sebességváltó.

ZF HUNGÁRIA KFT.

A ZF Hungária anyacégének elődjét a német Ferdinand Zeppelin gróf alapította a kormányozható léghajók alkatrészeinek gyártására. Folyamatos fejlődésének köszönhetően a ZF Friedrichshafen AG a világ legnagyobb járműipari vállalatai közé tartozik, több termékcsaládjával is a globális értékesítési lista első helyét foglalja el. A ZF AG 1995-ben vásárolta meg a Csepel Autógyár egri üzemét. A ZF Hungária Kft. 1996. január 1-jén kezdte meg működését.

FELFELÉ VÁLT A ZF HUNGÁRIA KFT.

Ahogy az egész konszern, úgy a ZF Hungária is látványosan fejlődik. Hogy vevőink növekvő minőségi és mennyiségi igényeinek eleget tehessünk, folyamatosan bővítjük termelési kapacitásainkat és modernizáljuk gyártástechnológiánkat.

A haszonjármű termelési területen az alkatrészgyártást szigetrendszerben, modern félautomata megmunkáló központokkal végezzük. A Liebherr, Samputensili, Junker, Kapp, Pfauter, és az EMAG nagyteljesítményű berendezéseit használjuk elsősorban. Az alkatrészek edzése nagy kapacitású hőkezelő üzemünkben, Aichelin automata kemencékben történik. A különféle váltótípusokat saját tervezésű sorainkon szereljük össze. Kártyás azonosító rendszerrel biztosítjuk, hogy próbapaddal egybeépített szerelősorainkon az egyes szerelési folyamatokat csak az arra kiképzett dolgozók végezhessék. Világszínvonalú termékeinket a járműipar kulcsfontosságú nemzetközi gyártói, márkái számára értékesítjük. Az alkatrészek raktározása, a produktív területek kiszolgálása robotizált logisztikai központunkból történik.

A személygépkocsi termelési terület új, modern gyártóbázisán 2018 októberében kezdődött meg a ZF 8HP automataváltók összeszerelése és 2019. július elején elkészült a százezredik darab. A világpiacon nagyon keresett, élenjáró technológiájú termék prémiumkategóriás járművekbe kerül beépítésre. Az új üzletágnak köszönhetően több mint nyolcszáz új munkahelyet teremtett a vállalat, a termelés felfutásához igazítva a létszámot. 2019-ben újabb modern, komplex szerelősort helyezünk üzembe a személygépkocsi termelési területen, ami további jelentős kapacitásbővülést és forgalomnövekedést biztosít a ZF Hungária számára. A régióban élőknek pedig ismét több száz új munkahelyet, versenyképes fizetésekkel és széleskörű juttatásokkal.

CSR TEVÉKENYSÉGÜNK

A ZF Hungária Kft. 1996-tól, megalakulása óta fontosnak tartja Egerben és Heves megyében, hogy a társadalmi felelősségvállalásban folyamatosan erősítse szerepét. Elsődleges célunk, hogy a vállalat olyan intézmények, szervezetek, társadalmi csoportok, egyesületek tevékenységét támogassa, mellyel közvetve, közvetlenül hozzájárul az itt élők életkörülményeinek javításához, versenyképességük erősítéséhez.

A ZF Hungária Kft. CSR tevékenységével olyan fókuszpontokat keres, ahol helyi közösségi eseményeket vagy a közösség körülményeit javító eszközök, berendezések beszerzését finanszírozza részben vagy teljes egészében. Éves támogatási, szponzorálási keretünk felosztásakor fontos szempont, hogy a társadalmi élet, lehetőség szerint valamennyi szereplője fiataltól az időskorúakig, az egészségeseket és sérülteket összefogó szervezetek is részesedjenek. Ezért a diákokat megmozgató érdekes tanulmányi versenyek, vagy diáknapok támogatása mellett egészségügyi intézmények eszközparkjának fejlesztésében is fontos szerepünk van. A fiatalok azon szerveződéseit, ahol magukért vagy a közösségért tesznek, mindenképp el kell ismernünk, mert a vállalatunk számára fontos, hogy az utánpótlás tervezésnél a tevékeny fejlődésre vágyó fiatalok közül választhassuk ki leendő kollégáinkat.

A ZF Hungária Kft. évek óta fő szponzora a száz éves múltra visszatekintő Egri Vízilabda klubnak, tagjai között többszörös olimpiai bajnokok találhatók.

LETÖLTÉSEK ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Energia megtakarítási riport 2016

Energia megtakarítási riport 2017

Energia megtakarítási riport 2018

Energiamegtakarítási riport 2019

Energia megtakarítási riport 2020

Logistics Guideline

ZFH Beszerzési feltételek HU_EN

ZFH Beszerzési feltételek HU_DE

Import avisio T-Division

Import avisio P-Division

S00008 - Szolgáltatók üzemi szabályzata

ZFH minőségügyi eszkalációs modell

ZFH quality escalation modell

ZFH EKÁER Tájékoztató HU

ZFH EKAER Information EN

ZFH EKÁER adatbekérő HU

ZFH EKAER data request EN

Adatkezelési tájékoztató ZF Hungária Kft.

Adatvédelmi értesítés Pályázók részére

Ügyvezető Igazgatók

Ügyvezetés

Őszi Csilla

ügyvezető igazgató

Markus Schleier

ügyvezető igazgató

Stefan Baumeister

ügyvezető igazgató

Irodáink és telephelyeink Magyarországon

Budapest
Látogatói cím
ZF Hungária Ipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
IT Center Hungary
Neumann János utca 1/A
Infopark sétány
1117 Budapest
Magyarország
Telefon: +36 1 205 3889
Fax: +36 1 205 3618
ZF Hungária Ipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
ZF Aftermarket Budapest
Neumann János utca 1/A
Infopark sétány
1117 Budapest
Magyarország
Telefon: +36 1 205 3889
Fax: +36 1 205 3618
Eger
ZF Hungária Ipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Eger Plant T
Kistályai út 2
3300 Eger
Magyarország
Telefon: +36 36 520 100
Fax: +36 36 520 110
ZF Hungária Ipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Eger Plant P
Külsősor út 14
3300 Eger
Magyarország
Telefon: +36 36 520 100
Fax: +36 36 520 110
Látogatói cím
ZF Hungária Ipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
IT Center Hungary
Törvényház út 4
3300 Eger
Magyarország
Telefon: +36 36 520 100
Fax: +36 36 520 110