see. think. act.
Téged keresünk! Téged keresünk!
Főoldal

Téged keresünk!

Érdekelnek az izgalmas szakmai kihívások? Szeretsz csapatban dolgozni? Vannak új ötleteid? Ha a válaszod mindhárom kérdésre: igen, akkor várunk az egri ZF Hungária Kft.-nél!

Váltani szeretnél? Vár a ZF! Váltani szeretnél? Vár a ZF!
Főoldal

Váltani szeretnél? Vár a ZF!

A ZF Hungária Kft.-nél minden feltételt biztosítunk kollégáink számára a hatékony és eredményes munkavégzéshez.
HR_Kamil_koezepes HR_Kamil_koezepes
Főoldal

Szakképzés a ZF Hungária Kft.-nél

Mechatronikus karbantartó | Mechatronikai technikus | Autógyártó Gépi és CNC forgácsoló | Gépgyártástechnológiai technikus

A ZF-ről

A ZF egy globális technológiai vállalat, amely személygépkocsik, haszongépjárművek és ipari technológiák számára szállít különféle rendszereket, így biztosítva a mobilitás következő generációját. A ZF lehetővé teszi a járműveknek, hogy lássanak, gondolkodjanak és cselekedjenek. A járműmozgás-szabályozás, az integrált biztonság, az automatizált vezetés és az elektromos mobilitás négy technológiai területén a ZF átfogó termék- és szoftvermegoldásokat kínál a hagyományos járműgyártók és az újonnan megjelenő szállítási és mobilitási szolgáltatók számára. A ZF járműtípusok széles választékát elektrifikálja. A ZF a termékeivel hozzájárul a károsanyag-kibocsátások csökkentéséhez, az éghajlat védelméhez és a biztonságos mobilitás támogatásához.

A világszerte mintegy 165 000 alkalmazottat foglalkoztató ZF a 2022-es pénzügyi évben 43,8 milliárd eurós árbevételre tett szert. A vállalat 32 országban 168 gyártóüzemmel rendelkezik.

ZF at a Glance

Filmünkből megismerheti a ZF „Next Generation Mobility” stratégiát.

ZF Hungária Kft.

A ZF Magyarországon

A ZF Hungária Kft. manuális és automatizált sebességváltók, illetve ezek alkatrészeinek gyártásával és értékesítésével foglalkozik Egerben. Vevőink teherautókba, buszokba, kis haszonjárművekbe és személygépjárművekbe építik be ezeket. 2018 őszén megkezdődött a vállalat egri telephelyén az automata sebességváltók gyártása is. Legújabb termékünk a 8HP típusú, nyolcfokozatú automata sebességváltó.

Karrier a ZF-nél

Váltani szeretnél? Vár a ZF!

Akár a kutatás és fejlesztés, akár az informatika, akár a termelés, vagy az üzleti adminisztráció területén - a ZF számos munkaterületen sokféle állás lehetőséget kínál.

Állásbörzék

Vállalatunk rendszeresen jelen van több helyi, régiós vagy országos rendezvényen, illetve állásbörzén. Legközelebb a 2023. őszi szezonban várjuk az érdeklődőket. Részletes információkkal folyamatosan frissítjük az oldalt.

Fizikai állásajánlataink

Intenzíven bővülő vállalatunkhoz munkatársakat keresünk. Szeretnél csapatunk tagja lenni?

IT Gyakornoki program lehetőség

Szeretnéd kamatoztatni az egyetemen megszerzett tudásod egy stabil hátterű nemzetközi vállalatnál? Szeretsz csapatban dolgozni? Gyakorlati helyet keresel? Ha a válaszod mindhárom kérdésre: igen, akkor várunk a ZF Hungária Kft.-nél!

Karrierlehetőség a ZF Hungária Kft.-nél

Kihívásokkal teli munka, folyamatos továbbképzés és tréningprogramok, kiemelkedő juttatási csomag, részvételi lehetőség nemzetközi projektekben és külföldi kiküldetéseken, jó munkahelyi atmoszféra, attraktív munkakörnyezet, karrierlehetőség. Váltani szeretnél? Vár a ZF Hungária Kft!

Szakképzés a ZF Hungária Kft.-nél

Érdekel a gépek világa, befejezted a 8. vagy 10. osztályt, leérettségiztél? Szeretnél profiktól tanulni? Ha biztos és kiszámítható jövőt szeretnél, akkor jelentkezz a ZF Hungária Kft. képzéseire!

Jelentkezz hozzánk duális hallgatónak!

„Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy részt vehetek ebben a képzési formában. Mire elvégzem az egyetemet, én már professzionális gyakorlati ismeretekkel rendelkezem majd, melyre a ZF Hungária Kft.-nél tettem szert.”

Szakmai gyakorlat, diplomamunka

Több éve jól működő szakmai kapcsolat keretében az egyetemi hallgatók iskola által előírt szakmai gyakorlaton vesznek részt a ZF Hungária Kft.-nél, illetve a vállalat segítséget nyújt a szakdolgozataik elkészítéséhez is.

ZF International

Temékek és technológiák

Az intenzív kutatásoknak köszönhetően a ZF modern technológiákat fejleszt a hatékonyság, a biztonság, az autonóm vezetés, elektromobilitás és digitalizáció megatrendjeinek megfelelően. A ZF kiemelkedő technológiájával és bevált termékeinek segítségével áruk és utasok biztonságos szállítását teszi lehetővé. A ZF termékek felhasználása széleskörű, az autóipari szektor applikációitól egészen a haszongépjárművekig terjed.

Global Jobs

A ZF-nél lehetőséged van olyan nemzetközi környezetben dolgozni, ahol a több iparágon átívelő termékeket különböző piacokon értékesítjük. Alkalmad nyílik arra, hogy szakmailag fejlődj egy gyorsan változó és rugalmas környezetben, miközben fontos szerepet játszhatsz a jövő globális trendjeinek meghatározásában.

One-Stop Service Shop

A ZF Aftermarket átfogó szervízhálózatának köszönhetően, vállalatunk megbízható partner applikációidnak és járműveidnek teljes életciklusa alatt. Vevőszolgálati feladatok teljeskörű skáláját biztosítjuk.

ZF Press Center

Legfrissebb hírek és sajtóközlemények a ZF csoporttól (angolul)

Tudj meg többet a ZF-ről