Hungary
Téged keresünk! Téged keresünk!
Home

Téged keresünk!

Érdekelnek az izgalmas szakmai kihívások? Szeretsz csapatban dolgozni? Vannak új ötleteid?

Váltani szeretnél? Vár a ZF! Váltani szeretnél? Vár a ZF!
Home

Become our next #FutureStarter! Join ZF!

A ZF Hungária Kft.-nél minden feltételt biztosítunk kollégáink számára a hatékony és eredményes munkavégzéshez.
Szakképzés a ZF Hungária Kft.-nél Szakképzés a ZF Hungária Kft.-nél
Home

Szakképzés a ZF Hungária Kft.-nél

Mechatronikus karbantartó | Mechatronikai technikus | Autógyártó Gépi és CNC forgácsoló | Gépgyártástechnológiai technikus

A ZF-ről

A ZF egy globális technológiai vállalat, amely személygépkocsik, haszongépjárművek és ipari technológiák számára szállít különféle rendszereket. Átfogó termékportfóliója révén a ZF elsősorban a szállítás és a mobilitás területén kínál megoldásokat a hagyományos gépjárműgyártók, valamint az újonnan megjelenő szállítási és mobilitási szolgáltatók számára. A ZF járműtípusok széles választékát elektrifikálja. A ZF a termékeivel hozzájárul a károsanyag-kibocsátások csökkentéséhez, az éghajlat védelméhez és a biztonságos mobilitás támogatásához. A személygépkocsik és haszongépjárművek autóipari szegmensén kívül a ZF olyan piaci szegmenseket is kiszolgál, mint az építőipari és mezőgazdasági gépek, a szélenergia, a hajózás, a vasúti technológia és a tesztrendszerek.

A világszerte mintegy 168 700 alkalmazottat foglalkoztató ZF a 2023-as pénzügyi évben 46,6 milliárd eurós forgalmat bonyolított le. A vállalat 31 országban 162 gyártóüzemmel rendelkezik.

A ZF Magyarországon

A ZF Hungária Kft. manuális és automatizált sebességváltók, illetve ezek alkatrészeinek gyártásával és értékesítésével foglalkozik Egerben. Vevőink teherautókba, buszokba, kis haszonjárművekbe és személygépjárművekbe építik be ezeket. 2018 őszén megkezdődött a vállalat egri telephelyén az automata sebességváltók gyártása is. Legújabb termékünk a 8HP típusú, nyolcfokozatú automata sebességváltó.

Karrier a ZF-nél

Become our next #FutureStarter! Join ZF!

Akár a kutatás és fejlesztés, akár az informatika, akár a termelés, vagy az üzleti adminisztráció területén - a ZF számos munkaterületen sokféle állás lehetőséget kínál.

Állásbörzék

Tavaszi állásbörze szezonunk lezárult. Az őszi szezon eseményeiről hamarosan friss információkkal szolgálunk. Aktuális nyitott pozícióinkat karrieroldalunkon találod. Nézz szét a lehetőségek között!

Fizikai állásajánlataink

Szeretnél csapatunk tagja lenni?

IT Gyakornoki program lehetőség

Szeretnéd kamatoztatni az egyetemen megszerzett tudásod egy stabil hátterű nemzetközi vállalatnál? Szeretsz csapatban dolgozni? Gyakorlati helyet keresel? Ha a válaszod mindhárom kérdésre: igen, akkor várunk a ZF Hungária Kft.-nél!

Karrierlehetőség a ZF Hungária Kft.-nél

Kihívásokkal teli munka, folyamatos továbbképzés és tréningprogramok, kiemelkedő juttatási csomag, részvételi lehetőség nemzetközi projektekben és külföldi kiküldetéseken, jó munkahelyi atmoszféra, attraktív munkakörnyezet, karrierlehetőség. Váltani szeretnél? Vár a ZF Hungária Kft!

Szakképzés a ZF Hungária Kft.-nél

Érdekel a gépek világa, befejezted a 8. vagy 10. osztályt, leérettségiztél? Szeretnél profiktól tanulni? Ha biztos és kiszámítható jövőt szeretnél, akkor jelentkezz a ZF Hungária Kft. képzéseire!

Jelentkezz hozzánk duális hallgatónak!

„Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy részt vehetek ebben a képzési formában. Mire elvégzem az egyetemet, én már professzionális gyakorlati ismeretekkel rendelkezem majd, melyre a ZF Hungária Kft.-nél tettem szert.”

Szakmai gyakorlat, diplomamunka

Több éve jól működő szakmai kapcsolat keretében az egyetemi hallgatók iskola által előírt szakmai gyakorlaton vesznek részt a ZF Hungária Kft.-nél, illetve a vállalat segítséget nyújt a szakdolgozataik elkészítéséhez is.
ZF in Hungary ZF in Hungary
A ZF egy világszerte aktív technológiai vállalatcsoport. A vállalat személy- és haszongépjárművek, valamint ipari technológiák meghajtásaihoz szállít rendszereket.

zf.com

A ZF egy világszerte aktív technológiai vállalatcsoport. A vállalat személy- és haszongépjárművek, valamint ipari technológiák meghajtásaihoz szállít rendszereket.

A ZF Aftermarket átfogó szervízhálózatának köszönhetően, vállalatunk megbízható partner applikációidnak és járműveidnek teljes életciklusa alatt. Vevőszolgálati feladatok teljeskörű skáláját biztosítjuk.

ZF Aftermarket

A ZF Aftermarket átfogó szervízhálózatának köszönhetően, vállalatunk megbízható partner applikációidnak és járműveidnek teljes életciklusa alatt. Vevőszolgálati feladatok teljeskörű skáláját biztosítjuk.

Technológiák

Az intenzív kutatásoknak köszönhetően a ZF modern technológiákat fejleszt a hatékonyság, a biztonság, az autonóm vezetés, elektromobilitás és digitalizáció megatrendjeinek megfelelően.