see. think. act.
Magyarország
  • Főoldal
  • ZF Magyarországon
  • Karrier
  • Hírek (angolul)
Téged keresünk!

Téged keresünk!

Érdekelnek az izgalmas szakmai kihívások?

Szeretsz csapatban dolgozni? Vannak új ötleteid?

Ha a válaszod mindhárom kérdésre: igen, akkor várunk az egri ZF Hungária Kft.-nél!

Váltani szeretnél? Vár a ZF!
Váltani szeretnél? Vár a ZF!

A ZF Hungária Kft.-nél minden feltételt biztosítunk kollégáink számára a hatékony és eredményes munkavégzéshez.

HR_Kamil_koezepes
Szakképzés a ZF Hungária Kft.-nél

  • Mechatronikus karbantartó
  • Mechatronikai technikus
  • Autógyártó
  • Gépi és CNC forgácsoló
  • Gépgyártástechnológiai technikus

Anyavállalatunk a ZF Friedrichshafen AG

A ZF egy globális technológiai vállalat, amely személygépkocsik, haszongépjárművek és ipari technológiák számára szállít rendszereket, elősegítve a mobilitás következő generációját. A ZF lehetővé teszi a járműveknek, hogy lássanak, gondolkodjanak és cselekedjenek. A négy technológiai területen – Vehicle Motion Control, Integrated Safety, Automated Driving és Electric Mobility – a ZF átfogó termék- és szoftvermegoldásokat kínál a már működő járműgyártók és az újonnan megjelenő szállítási és mobilitási szolgáltatók számára. A ZF különféle járműveket elektrifikál. Termékeivel a vállalat hozzájárul a károsanyag-kibocsátás csökkentéséhez és a klímavédelemhez.

A ZF 2020-ban 32,6 milliárd eurós árbevételt ért el. A vállalat több mint 150 000 munkatársat foglalkoztat és 42 országban mintegy 270 telephelyet működtet.

ZF Hungária Kft.

A ZF Magyarországon

A ZF Hungária Kft. manuális és automatizált sebességváltók, illetve ezek alkatrészeinek gyártásával és értékesítésével foglalkozik Egerben. Vevőink teherautókba, buszokba, kis haszonjárművekbe és személygépjárművekbe építik be ezeket. 2018 őszén megkezdődött a vállalat egri telephelyén az automata sebességváltók gyártása is. Legújabb termékünk a 8HP típusú, nyolcfokozatú automata sebességváltó.

Karrier a ZF-nél

Váltani szeretnél? Vár a ZF!

Akár a kutatás és fejlesztés, akár az informatika, akár a termelés, vagy az üzleti adminisztráció területén - a ZF számos munkaterületen sokféle állás lehetőséget kínál.

Karrierlehetőség a ZF Hungária Kft.-nél

Kihívásokkal teli munka, folyamatos továbbképzés és tréningprogramok, kiemelkedő juttatási csomag, részvételi lehetőség nemzetközi projektekben és külföldi kiküldetéseken, jó munkahelyi atmoszféra, attraktív munkakörnyezet, karrierlehetőség. Váltani szeretnél? Vár a ZF Hungária Kft!

Szakképzés a ZF Hungária Kft.-nél

Érdekel a gépek világa, befejezted a 8. vagy 10. osztályt, leérettségiztél? Szeretnél profiktól tanulni? Ha biztos és kiszámítható jövőt szeretnél, akkor jelentkezz a ZF Hungária Kft. képzéseire!

Jelentkezz hozzánk duális hallgatónak!

„Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy részt vehetek ebben a képzési formában. Mire elvégzem az egyetemet, én már professzionális gyakorlati ismeretekkel rendelkezem majd, melyre a ZF Hungária Kft.-nél tettem szert.”

Szakmai gyakorlat, diplomamunka

Több éve jól működő szakmai kapcsolat keretében az egyetemi hallgatók iskola által előírt szakmai gyakorlaton vesznek részt a ZF Hungária Kft.-nél, illetve a vállalat segítséget nyújt a szakdolgozataik elkészítéséhez is.

ZF International

Temékek és technológiák

Az intenzív kutatásoknak köszönhetően a ZF modern technológiákat fejleszt a hatékonyság, a biztonság, az autonóm vezetés, elektromobilitás és digitalizáció megatrendjeinek megfelelően. A ZF kiemelkedő technológiájával és bevált termékeinek segítségével áruk és utasok biztonságos szállítását teszi lehetővé. A ZF termékek felhasználása széleskörű, az autóipari szektor applikációitól egészen a haszongépjárművekig terjed.

Global Jobs

A ZF-nél lehetőséged van olyan nemzetközi környezetben dolgozni, ahol a több iparágon átívelő termékeket különböző piacokon értékesítjük. Alkalmad nyílik arra, hogy szakmailag fejlődj egy gyorsan változó és rugalmas környezetben, miközben fontos szerepet játszhatsz a jövő globális trendjeinek meghatározásában.

One-Stop Service Shop

A ZF Aftermarket átfogó szervízhálózatának köszönhetően, vállalatunk megbízható partner applikációidnak és járműveidnek teljes életciklusa alatt. Vevőszolgálati feladatok teljeskörű skáláját biztosítjuk.

ZF Press Center

Legfrissebb hírek és sajtóközlemények a ZF csoporttól (angolul)

Tudj meg többet a ZF-ről