see. think. act.
Srbija
  • Početna
  • ZF u Srbiji
  • Karijera
  • Vesti (RS)
Electric Mobility at ZF

Elektromobilnost

Zašto nam je potrebna elektromobilnost i kakvu ulogu imaju plug-in hibridni pogoni u mobilnosti danas i u budućosti. Ove i slične informacije o električnim automobilima i elektrifikaciji možete naći ovde.

ZF Srbija
Dobrodošli u ZF

Budite predvodnik inovacija u automobilskoj industriji sa kompanijom ZF, jednim od vodećih svetskih dobavljača u ovoj dinamičnoj industriji.

ZF Grupa

ZF je tehnološka kompanija koja posluje na globalnom nivou i proizvodi sisteme za putnička i komercijalna vozila, kao i industrijsku tehnologiju, omogućujući uvođenje sledeće generacije mobilnosti. ZF omogućava vozilima da vide, razmišljaju i postupaju. U četiri tehnološka domena - upravljanje kretanjem vozila, integrisana bezbednost, automatizovana vožnja i električna mobilnost - ZF nudi sveobuhvatne proizvode i softverska rešenja kako za renomirane proizvođače vozila tako i za nove klijente koji pružaju usluge prevoza i obezbeđivanja mobilnosti. ZF omogućava elektrifikaciju različitih vrsta vozila. Svojim proizvodima ZF doprinosi smanjenju emisija štetnih gasova i zaštite sredine kao i povećanju sigurne mobilnosti.

U fiskalnoj 2020. godini ZF je ostvario prodaju od 32,6 milijardi evra. Kompanija zapošljava više od 150.000 saradnika na približno 270 lokacija u 42 zemlje.

Kompanija

ZF u Srbiji

ZF Grupa se nalazi na 2 lokacije u Srbiji: ZF Srbija d.o.o. sa glavnim sedištem u Pančevu i ogrankom ZF Aftermarket sa sedištem na Novom Beogradu.

Interesantno

Poseta studenata Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu kompaniji ZF Serbia

Na naše veliko zadovoljstvo, u sredu 28.04.2021. organizovana je poseta studenata Mašinskog fakulteta, Univerziteta u Beogradu kompaniji ZF Serbia i Tehnološkom centru. Poseta je organizovana kao deo nastave obrazovnog predmeta „Projektovanje elemenata spojeva“, koji je Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu uveo na inicijativu i u okviru saradnje sa kompanijom ZF Serbia, na Katedri za opšte mašinske konstrukcije.

ZF Srbija generalni sponzor srpskog studentskog formula tima „Road Arrow“

ZF Srbija će tokom naredne tri sezone biti generalni sponzor srpskog studentskog formula tima kao i aktivna tehnička inženjerska podrška u ambicioznim naporima da izgrade svoju prvu E-formulu. Ugovor su zvanično potpisali direktori ZF Srbija Michael Stauch i Milan Grujic i vođa tima Drumska strela Bogdan Čarapić. Ova saradnja lansirana je i kroz specijal o student formula timu i ZF-u na podcastu Lap76 koji će pratiti tim i razvoj projekta tokom čitavog trajanja.

“Grand Opening“ dan

Dva meseca nakon pokretanja proizvodnje i završenih građevinskih radova na zgradi prve faze u junu 2019. održano je svečano otvaranje fabrike u Pančevu. Pored zaposlenih kompanije ZF Srbija Grand Opening-u su prisustvovali i najviši predstavnici ZF kompanije, lokalni, pokrajinski i republički zvaničnici, članovi diplomatskog kora, kao i predsednik Republike Srbije. Događaj je ispraćen velikim brojem novinara i medija i privukao veliku pažnju svih zaposlenih kao i građana republike Srbije.

„Groundbreaking“ ceremonija

Juna 2018, ZF Grupa, globalni lider u automobilskoj industriji doneo je odluku o izgradnji prve fabrike u Srbiji sa lokacijom u Pančevu. Svečanim činom na ceremoniji „Groundbreaking“ u prisustvu najviših predstavnika kompanije ZF, lokalnih, pokrajinskih i republičkih zvaničnika kao i članova diplomatskog kora lansiran je ovaj važan projekat za ZF kompaniju, Pančevo i Srbiju. Nakon samo godinu dana izgradnji i angažman svih učesnika izgrađen je objekat prve Faze od 25.000m2.

Karijera

What's next? Pridružite se ZF-u

Bilo da se radi o istraživanju i razvoju, IT-u, proizvodnji ili poslovnoj administraciji - ZF nudi raznovrsne i zanimljive mogućnosti u različitim oblastima rada!

Otvorene pozicije

Mechatronics Engineer

We are looking for a new colleague in the Maintenance Department at our location in Pancevo.

Team Lead Quality Management System

We are currently focusing on expanding our team in factory in Pančevo, department for Quality.

Supplier Development Engineer – Electronics

We are searching for a new colleague within our Supplier Development team.

Production planner

We are looking for a new colleague in the Logistics Department at our location in Pancevo.

Process Engineer for Powertrain product lines - eAxle Drives

We are looking for a new colleague in the Production Department at our location in Pancevo.

Requirements Engineer

We are looking for a new colleague in the R&D Department at our location in Pancevo.

ZF globalno

ZF proizvodi i tehnologije

Zahvaljujući intenzivnim istraživanjima, ZF kontinuirano razvija relevantne tehnologije za megatrendove budućnosti, u oblastima efikasnosti, sigurnosti, autonomne vožnje, e-mobilnosti i digitalizacije. Zahvaljujući visoko razvijenoj tehnologiji i proverenim proizvodima, ZF omogućava transport robe od tačke A do tačke B i prevoz putnika na odredište. Međutim, realna područja primene ZF proizvoda u praksi su još raznovrsnija: od primene u automobilskom i transportnom sektoru pa do upotrebe van autoputa.

Poslovi u svetu

U ZF-u imate priliku da radite u međunarodnom okruženju na raznovrsnim proizvodima koji se distribuiraju na diversifikovanim tržištima i obuhvataju različite industrije. Dobijate priliku da učite i da se razvijate u dinamičnom, promenljivom i fleksibilnom okruženju, istovremeno značajno utičući na usmeravanje i određivanje globalnih trendova budućnosti.

Usluga na jednom mestu ONE STOP SHOP

ZF Aftermarket pouzdan je partner tokom čitavog životnog ciklusa vaših vozila i aplikacija. Podržavamo vas sa našom sveobuhvatnom mrežom usluga, pružajući čitav dijapazon usluga posle prodaje.