see. think. act.
Electric Mobility at ZF Electric Mobility at ZF
Početna

Elektromobilnost

Zašto nam je potrebna elektromobilnost i kakvu ulogu imaju plug-in hibridni pogoni u mobilnosti danas i u budućosti. Ove i slične informacije o električnim automobilima i elektrifikaciji možete naći ovde.

ZF Srbija ZF Srbija
Početna

Dobrodošli u ZF

Budite predvodnik inovacija u automobilskoj industriji sa kompanijom ZF, jednim od vodećih svetskih dobavljača u ovoj dinamičnoj industriji.

O kompaniji ZF

ZF je tehnološka kompanija koja posluje na globalnom nivou i proizvodi sisteme za putnička i komercijalna vozila, kao i industrijsku tehnologiju, omogućujući uvođenje sledeće generacije mobilnosti. ZF omogućava vozilima da gledaju, razmišljaju i postupaju. U četiri tehnološka domena - upravljanje kretanjem vozila, integrisana bezbednost, automatizovana vožnja i električna mobilnost - ZF nudi sveobuhvatne proizvode i softverska rešenja kako za renomirane proizvođače vozila, tako i za nove klijente koji pružaju usluge prevoza i obezbeđivanja mobilnosti. ZF omogućava elektrifikaciju različitih vrsta vozila. Svojim proizvodima ZF doprinosi smanjenju emisija štetnih gasova i zaštite sredine kao i povećanju sigurne mobilnosti.

Sa oko 157.500 zaposlenih širom sveta, ZF je prijavila prodaju od 38,3 milijarde evra u fiskalnoj 2021. Kompanija ima 188 proizvodnih lokacija u 31-noj zemlji.

Kompanija

ZF u Srbiji

ZF Grupa se nalazi na 2 lokacije u Srbiji: ZF Srbija d.o.o. sa glavnim sedištem u Pančevu i ogrankom ZF Aftermarket sa sedištem na Novom Beogradu.

Interesantno

Poseta studenata Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu kompaniji ZF Serbia

Na naše veliko zadovoljstvo, u sredu 28.04.2021. organizovana je poseta studenata Mašinskog fakulteta, Univerziteta u Beogradu kompaniji ZF Serbia i Tehnološkom centru. Poseta je organizovana kao deo nastave obrazovnog predmeta „Projektovanje elemenata spojeva“, koji je Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu uveo na inicijativu i u okviru saradnje sa kompanijom ZF Serbia, na Katedri za opšte mašinske konstrukcije.

ZF Srbija generalni sponzor srpskog studentskog formula tima „Road Arrow“

ZF Srbija će tokom naredne tri sezone biti generalni sponzor srpskog studentskog formula tima kao i aktivna tehnička inženjerska podrška u ambicioznim naporima da izgrade svoju prvu E-formulu. Ugovor su zvanično potpisali direktori ZF Srbija Michael Stauch i Milan Grujic i vođa tima Drumska strela Bogdan Čarapić. Ova saradnja lansirana je i kroz specijal o student formula timu i ZF-u na podcastu Lap76 koji će pratiti tim i razvoj projekta tokom čitavog trajanja.

“Grand Opening“ dan

Dva meseca nakon pokretanja proizvodnje i završenih građevinskih radova na zgradi prve faze u junu 2019. održano je svečano otvaranje fabrike u Pančevu. Pored zaposlenih kompanije ZF Srbija Grand Opening-u su prisustvovali i najviši predstavnici ZF kompanije, lokalni, pokrajinski i republički zvaničnici, članovi diplomatskog kora, kao i predsednik Republike Srbije. Događaj je ispraćen velikim brojem novinara i medija i privukao veliku pažnju svih zaposlenih kao i građana republike Srbije.

„Groundbreaking“ ceremonija

Juna 2018, ZF Grupa, globalni lider u automobilskoj industriji doneo je odluku o izgradnji prve fabrike u Srbiji sa lokacijom u Pančevu. Svečanim činom na ceremoniji „Groundbreaking“ u prisustvu najviših predstavnika kompanije ZF, lokalnih, pokrajinskih i republičkih zvaničnika kao i članova diplomatskog kora lansiran je ovaj važan projekat za ZF kompaniju, Pančevo i Srbiju. Nakon samo godinu dana izgradnji i angažman svih učesnika izgrađen je objekat prve Faze od 25.000m2.

Karijera

What's next? Pridružite se ZF-u

Bilo da se radi o istraživanju i razvoju, IT-u, proizvodnji ili poslovnoj administraciji - ZF nudi raznovrsne i zanimljive mogućnosti u različitim oblastima rada!

Otvorene pozicije

Process Quality Engineer

We are looking for a new colleague in the Quality Department at our location in Pancevo.

Quality Project Lead

We are currently focusing on expanding our team in factory in Pančevo, department for Quality.

Project Lead

We are searching for a new colleague within our Project Management team.

Quality Engineer - End of Line

We are looking for a new colleague in the Logistics Department at our location in Pancevo.

Returned Parts Diagnosis Engineer

We are looking for a new colleague in the Quality Department at our location in Pancevo.

Quality End of Line Engineer

We are looking for a new colleague for Quality Department at our location Pančevo.

ZF globalno

ZF proizvodi i tehnologije

Zahvaljujući intenzivnim istraživanjima, ZF kontinuirano razvija relevantne tehnologije za megatrendove budućnosti, u oblastima efikasnosti, sigurnosti, autonomne vožnje, e-mobilnosti i digitalizacije. Zahvaljujući visoko razvijenoj tehnologiji i proverenim proizvodima, ZF omogućava transport robe od tačke A do tačke B i prevoz putnika na odredište. Međutim, realna područja primene ZF proizvoda u praksi su još raznovrsnija: od primene u automobilskom i transportnom sektoru pa do upotrebe van autoputa.

Poslovi u svetu

U ZF-u imate priliku da radite u međunarodnom okruženju na raznovrsnim proizvodima koji se distribuiraju na diversifikovanim tržištima i obuhvataju različite industrije. Dobijate priliku da učite i da se razvijate u dinamičnom, promenljivom i fleksibilnom okruženju, istovremeno značajno utičući na usmeravanje i određivanje globalnih trendova budućnosti.

Usluga na jednom mestu ONE STOP SHOP

ZF Aftermarket pouzdan je partner tokom čitavog životnog ciklusa vaših vozila i aplikacija. Podržavamo vas sa našom sveobuhvatnom mrežom usluga, pružajući čitav dijapazon usluga posle prodaje.