see. think. act.
Srbija
  • Početna
  • ZF u Srbiji
  • Karijera
  • Vesti (RS)
ZF Smart mobility

ZF u Srbiji

ZF u Srbiji

ZF Grupa se nalazi na 2 lokacije u Srbiji: ZF Srbija d.o.o. sa glavnim sedištem u Pančevu i ogrankom ZF Aftermarket sa sedištem na Novom Beogradu. U 2020. godini ZF Srbija d.o.o. je ostvarila promet od približno 90 miliona evra. ZF-ov pogon u Pančevu je potpuno operativan i pokriva 58.000m2 proizvodnog pogona i uključuje savremeni R&D centar. Tim ZF Srbija d.o.o. zapošljava preko 1000 ljudi (avgust 2021). ZF Srbija nudi širok spektar proizvoda za putnička i komercijalna vozila i industrijsku tehnologiju stvarajući novu generaciju mobilnosti.

Profil lokacije

ZF Serbia d.o.o. Pančevo

Ulica 7. Nova 7, Severna Industrijska Zona, 26 000 Pančevo

Lokacija na kojoj se nalazi fabrika ZF divizije E-mobilty i najsavremeniji R&D centar prostire se na 9 Ha u severnoj industrijskoj zoni Pančeva i čine je 58000 m2 proizvodnog pogona i razvojni centar na 6500 m2. Blizina glavnog grada, aerodroma, kvalitet saobraćajne i komunalne infrastrukture, raspoloživost i struktura potencijalne baze zaposlenih, kao i ekonomska stabilnost, rastuća profesionalna poslovna zajednica i institucije, lokalna i državna administrativna podrška u domenu carinskih propisa i trgovinskih dogovora su upravo kvaliteti i karakteristike koje su, u skladu sa potrebama kompanije za proširenjem proizvodnih kapaciteta, razvojem konkurentnih proizvoda i bržem pristupu kupcima, opredelile su ZF da za proširenje kapaciteta divizije E-mobility odabere baš ovu lokaciju koja danas zapošljava 750 zaposlenih i predvodi razvoj divizije.

ZF Serbia d.o.o. ZF Aftermarket

Omladinskih Brigada 90 v, Airport City , 11 000 Beograd

Kancelarija u Beogradu koja vodi poslovanje divizije ZF Aftermarket i lokalni tim odgovorni su za sedam tržišta u regionu: Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora, Slovenija i Kosovo. Smešten u poslovnom centru Beograda u savremenom poslovnom parku Airport City, ZF Aftermarket u Srbiji pruža podršku distributerima i njihovoj ponudi rezervnih delova, koji po kvalitetu odgovaraju delovima za prvu ugradnju: amortizera, opruga, kvačila i zamajaca sa dve mase marke SACHS, sistema upravljanja i oslanjanja i gumeno-metalnih delova marke LEMFORDER, delova upravljanja, amortizera i kočnica marke TRW, kao i komponente marke ZF, kao što su delovi menjača i setovi za zamenu ulja.

Lokacije u Srbiji

Belgrade
ZF Serbia d.o.o. Pancevo
Omladinskih brigada 90V
Airport City
11070 Belgrade
Serbia
Telefon: +381 668 874455
Fax: +381 112 284321
Pančevo
ZF Serbia d.o.o. Pancevo
Pančevo Plant
7. Nova 7
26000 Pančevo
Serbia
Telefon: +38 113 2154003