see. think. act.
ZF_technologies ZF_technologies
Home

Bine ai venit la ZF

Lucrează în prima linie a inovării în domeniul automotive cu ZF, unul dintre liderii mondiali ca furnizor în domeniul automotive.

Lucrează în prima linie a inovării în domeniul automotive cu ZF, unul dintre liderii mondiali ca furnizor în domeniul automotive.

Despre ZF

ZF este o companie de tehnologie la nivel global care furnizează sisteme pentru automobile, vehicule utilitare și tehnologie industrială, care fac posibilă mobilitatea de generație următoare. ZF permite vehiculelor să aibă o viziune, un mod de gândire și de acționare. În cadrul celor patru sectoare tehnologice de control al mișcării vehiculelor, siguranță integrată, sisteme de conducere automatizată și mobilitate electrică, ZF oferă soluții complete în materie de produse și software pentru producătorii de vehicule existenți și furnizorii de servicii de transport și mobilitate aflați în curs de dezvoltare. ZF transformă o gamă largă de tipuri de vehicule în vehicule electrice. Prin produsele sale, compania contribuie la reducerea emisiilor, protejarea mediului și îmbunătățirea mobilității în siguranță.

Cu 157.500 angajați la nivel global, ZF a raportat vânzări în valoare de 38,3 miliarde de euro în exercițiul financiar 2021. Compania își desfășoară activitatea în 188 de centre de producție, din 31 de țări.

Compania

ZF în România

ZF dispune de peste 5.000 de persoane în cinci locații din România (Timișoara, Roman, Oravița, Lupeni, Marghita). Acestea includ ZF Tech Center din Timișoara, care a apărut din divizia auto a furnizorului de servicii de inginerie din România, BeeSpeed, și face parte din ZF din ianuarie 2019.

Noutăți

ZF deschide viitorul mobilității electrice

  • Portofoliul ZF în domeniul controlului mișcării și experiența sa în sisteme de frânare, direcție și suspensie activă, oferă grupului o poziție unică pentru a obține un control by-wire complet automat asupra vehiculelor.
  • Noul sistem de direcție by-wire vine în completarea suitei by-wire oferite de ZF și duce libertatea în proiectare și inginerie la un nou nivel.
  • Grupul ZF este un deschizător de drumuri în industrializarea sistemelor electrice de direcție, cu numeroase proiecte OEM în toate regiunile majore și cu producție programată pentru anul viitor.

ZF merge mai departe cu soluții de sisteme de nivelul următor pentru autoturisme și autovehicule comerciale.

  • ZF evidențiază strategia “Next Generation Mobility” prin comenzi importante pentru tehnologii inovatoare.
  • Prezentarea sistemului de direcție controlată prin cablu electric pregătit pentru a fi lansat pe piață, completează portofoliul holistic unic al tehnologiilor „by wire”.
  • Premiere la nivel mondial a generației următoare de acționări electrice (e-drive) pentru camioane și a platformei digitale de coordonare a flotei bazată pe inteligență artificială.

Locuri de muncă disponibile

"Ce urmează? Alătură-te ZF

Fie în Cercetare & Dezvoltare, IT, producție sau în administrarea afacerii - ZF oferă posibilități diverse și interesante în multe domenii de lucru!

Posturi recent deschise

ZF International

Produse și Tehnologii

Datorită cercetării intensive, ZF dezvoltă tehnologii relevante megatrendurilor privind eficiența, siguranța, conducerea autonomă, e-mobilitate și digitizare. Cu tehnologii de precizie și produse validate ZF ajută la transportul de bunuri de la A la B și a persoanelor la destinațiile acestora, în siguranță. Oricum, domeniile de aplicare a produselor ZF sunt chiar mai variate: acestea pornesc de la aplicații în sectorul automotive și ajung până la utilizarea în afara autostrăzii.

Locuri de muncă globale

La ZF ai oportunitatea să lucrezi într-un mediu internațional pe diverse produse ce sunt distribuite pe diverse piețe de desfacere ce întrunesc mai multe industrii. Mai mult, ai șansa să te dezvolți într-un mediu cu schimbări rapide și flexibil, în timp ce joci un rol vital în determinarea trendurilor globale viitoare.

Ghișeu unic de service

ZF Aftermarket (Post vânzare) este un partener de încredere pe intreg ciclul de viață a vehiculelor și aplicațiilor tale. Noi te susținem prin rețeaua noastră dezvoltată de service-uri, asigurându-ți întreg domeniul de servicii Aftersale (post vânzare).

ZF Press Center

Latest news and releases from ZF

Află mai multe despre ZF