ZF Industrial Drive programmaaandrijvingen voor machine- en apparatenbouw

Goed nieuws voor machinebouwproducten

Ter uitbreiding van het bestaande ZF Industrial Drive programma zijn wij sinds 1 december 2015 nu ook de officiële distributeur in Nederland voor het Duitse merk ‘Premium Stephan’. Dat is goed nieuws voor machinebouwproducten!

Het ZF Industrial Drive programma omvat onder andere de schakelbare en niet schakelbare motorreductoren voor bewerkings- en productiemachines en hysterese- koppelingen en -remmen. Premium Stephan levert aandrijvingen (motorreductoren) voor de algemene machine- en apparatenbouw, zoals lopende banden en transportsystemen. De motorreductoren van Premium Stephan zijn eenvoudig door een bouwsteensysteem in de gewenste uitvoering samen te stellen.

De meest gangbare uitvoeringen, in-lijn, haakse en parallelle uitvoeringen in de range van 200 tot 2.500 Nm kunnen we - eventueel inclusief elektromotor van 0,25 kW tot 7,5 kW - meestal uit voorraad leveren. Uitvoeringen tot 18.000 Nm behoren ook tot dit programma, levertijd op aanvraag.

Voet- en asafmetingen zijn gestandaardiseerd en komen overeen met andere Europese fabrikanten. De tandwielkasten van Premium Stephan zijn hierdoor makkelijk uitwisselbaar met bestaande toepassingen.

Wilt u meer lezen over het ZF Industrial Drive programma?

Neem contact met met ons op

Contact

Meer informatie:

ZF Services Nederland B.V.
Postbus 557
2600 AN DELFT

Distributieweg 7
2645 EG DELFGAUW

T 015 27 02 350
F 015 27 02 351
E nlinfo@zf.com

Vraag naar Joost Spruijt.

Aanvullende informatie