Industriële aandrijvingen voorde machinebouw

ZF INDUSTRIAL DRIVE INNOVATIEF EN BETROUWBAAR

ZF Services Nederland is de leverancier van het Duitse merk ‘Premium Stephan’. ZF levert motorreductoren die toepasbaar zijn in verschillende industrieën, zoals: de waterindustrie, bulkindustrie, voedingsindustrie en algemene machinebouw.

De motorreductoren van Premium Stephan zijn in elke gewenste uitvoering te assembleren dankzij een modulair systeem. De meest gangbare uitvoeringen, in-line, haaks en parallel, in de range van 200 tot 18.000 Nm zijn uit voorraad leverbaar. De industriële tandwielkasten met een uitvoering van 6.500 tot 175.000 Nm behoren ook tot het programma. De levertijd van deze tandwielkasten is op aanvraag.

Alle dimensies, van zowel de motorreductoren als de industriële tandwielkasten, zijn gestandaardiseerd en komen overeen met andere Europese fabrikanten. De aandrijvingen van Premium Stephan zijn hierdoor uitwisselbaar met bestaande toepassingen en merken.

PRODUCT RANGE

Precisie-aandrijvingen

Toepassingen met een hogere mate van precisie, betrouwbaarheid en efficiëntie worden onder de lijn MELIOR MOTION aangeboden. Een grote stap voorwaarts met de beste technische oplossingen in een compact designformaat.

Meer weten? Mail zfid@zf.com.

motorreductor

MEER INFORMATIE OF VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN?

Contact

Meer informatie:

Aanvullende informatie