Evenementen in Nederland

Geweldige evenementen in 2018 Een terugblik:

Bimmerfest in Gorinchem

Op 10 juni was het weer een groot BMW-feest in Gorinchem. Tijdens het grootste BMW evenement van Nederland stond dit jaar een unieke verzameling oldtimers in the picture, onder het label ‘BimmerFest Classics’.

BusVision

Tijdens hét evenement voor het duurzaam Openbaar Vervoer en de touringcar sector (in oktober) was ZF met een indrukwekkende beursstand aanwezig. Onze aansprekende producten om een stadsbus vol-elektrisch aan te drijven stonden die dag opgesteld.

100% Auto Live in Ahoy Rotterdam

In Ahoy was het in oktober een weekend lang genieten van de mooiste supercars, particuliere showcars, demo’s en spectaculaire driftshows. ZF had een stand met Sachs Performance koppelingsplaten en schokdempers, en een mobiele werkbank. De Performance lijn is nu ook via onze afdeling verkoop te verkrijgen. Op de mobiele werkbank werden de bezoekers met een opengewerkte 8HP transmissie geïnformeerd hoe en wat ZF’s aanpak is voor oliewissels aan automatische versnellingsbakken.

Autoprof-AMT Live in Hardenberg

Op deze vakbeurs voor garagebedrijven (ook in oktober) had ZF een eigen stand en verzorgde een technisch specialist van ons iedere dag een kennissessie met het thema ‘Do’s en dont’s van oliewissels aan automatische transmissies’. In de 4 verschillende theaters was plek voor 30 personen en tijdens onze sessies werd dit aantal iedere dag bijna verdubbeld…
Voor mensen die dit gemist hebben: AMT heeft op de laatste middag een liveblog gemaakt waar de hele sessie, ruim 45 minuten, te zien is:

Internationaal exposeren

Uiteraard was ZF ook als exposant aanwezig op de grotere internationale beurzen, zoals de Automechanica in Frankfurt, de InnoTrans in Berlijn, de IAA in Hannover en de Marine Equipment Trade Show (METS) in Amsterdam.

Waar u ons volgens jaar kunt vinden?

De planning voor 2019 is nog niet voor ieder evenement rond en niet alles staat al vast. Binnenkort volgt daar meer over. Waar we u graag willen ontmoeten:

  • 12-14 februari: Autoprof-AMT Live in Gorinchem
  • 19-21 maart: Aqua Nederland Vakbeurs
  • 3-7 april: IAMS Amsterdam
  • 28 april: Viva Italia in Assen
  • 2 juni: Bimmerfest in 's-Hertogenbosch
  • 10 juni: Deutsche Autofest in Assen
  • 23-25 juni: ReMaTec in Amsterdam
  • oktober: ZF Openbaar Vervoer event

Contact

Heeft u interesse in het bezoeken van één of meerdere beurzen? Laat het ons weten, wie weet hebben wij vrijkaarten beschikbaar voor u. Tot binnenkort!

Aanvullende informatie