De afdeling Operations stelt zich aan u voor

Alles draait om service in de after sales

Op onze afdeling Operations draait het allemaal om service in after sales, de service naar de klant in geval van reparatie, onderhoud en eventueel revisie. Naast logistieke processen en inkoop hebben wij ook een werkplaats met een service centre die voor u klaar staan

Vanuit ons service centre plannen wij de werkzaamheden in voor onze werkplaats en houden wij u op de hoogte van de voortgang, kosten en het gereedkomen van uw ZF component. Wouter en Corinda hebben dagelijks contact met u en begeleiden de informatievoorziening van de opdracht. Harry is onze plaatsvervangend werkplaats chef en zorgt voor de begeleiding in de werkplaats.

Carlos en Ferry zijn onze technische service adviseurs. Zij adviseren de klant, en de technisch specialist op technisch vlak. Iedere uitdaging gaan zij aan om met het juiste antwoord op de proppen te komen voor u en uw ZF component. Intern zijn zij ook onze vraagbaak en leermeester, zo blijven onze technisch specialisten altijd up-to-date met de laatste stand der techniek.

Voor aanbod van oplossingen op het gebied van telefmatica voor uw voertuig of vloot is Danny de aangewezen persoon om contact mee op te nemen. Danny komt u graag bezoeken om alle mogelijke telematica oplossingen voor uw voertuig en/of onderneming te bespreken.

In de werkplaats, bij u op het erf of in de hal, staan onze technisch specialisten klaar om uw product de juiste zorg te bieden. Zo zijn Harry, Yves, Mario en Paul de specialisten op het gebied van assen, grondverzet en sturen. De Ecomat en Ecolife worden geserviced door Marco en Ton en last, but not least worden onze AS Tronics en Ecosplits onderhouden door Edwin, Bidjaikoemar en Dino.

Stuk voor stuk specialisten op hun vakgebied!

ZF komt naar u toe!

De afgelopen periode hebben we veel klanten uitgenodigd voor een kijkje bij ons in de keuken in het speciaal daarvoor door ons ingerichte Experience Center. Het gaf u de kans om ons beter te leren kennen maar andersom wilden en willen wij natuurlijk ook graag met u in contact komen. Het voor ons jubileum ingerichte Experience Center was een tijdelijke ruimte en zal spoedig afgebroken worden, maar onze relatie met u willen we juist verder opbouwen. Daarom komen we de komende tijd graag naar u toe. Onze commercieel technisch medewerker Danny Kerkvliet heeft de opgave om juist (potentiele) klanten van onze werkplaats te bezoeken om zo uw wensen goed in kaart te brengen. Danny heeft jarenlange ervaring met ZF producten en kan u vanuit die kennis goed adviseren op het gebied van diagnose, reparaties en onderhoud.

Het kan dus goed zijn dat Danny u binnenkort benadert voor een afspraak. Wilt u daar niet op wachten? Bel of mail hem dan gerust om direct een bezoek in te plannen.

Wij staan voor u klaar, om u, de klant, te bedienen! Welkom bij Operations!

Mike de Best
Manager Operations

Wilt u contact met ons opnemen?