Afdeling Finance stelt zich voor

De afdeling Finance vormt het financiële hart en geweten van ZF Services Nederland B.V. De afdeling is verantwoordelijk voor planning & control, het voeren van een adequate en efficiënte administratieve organisatie en het doen van voorstellen ter verbetering van deze administratieve organisatie. Wij ondersteunen de andere afdelingen bij uiteenlopende financiële vraagstukken zoals het opstellen van begrotingen en dragen zorg voor de periodieke rapportages. Binnen een grote, internationale organisatie zoals ZF heb je daarbij ook te maken met veel aspecten zoals het voldoen aan IFRS richtlijnen. De vele internationale contacten maken het tot een zeer interessante werkomgeving.

Ook bewaken wij binnen ons bedrijf als financieel geweten de financiële risico’s en is kredietbewaking daar een logisch onderdeel van. Klanten die met regelmaat bij ons afnemen worden normaal gesproken op krediet geleverd. Maar, voordat het zover is, onderzoeken wij mogelijke risico's. Een kredietwaardigheidsadvies van Dun en Bradstreet of de mogelijkheid om het krediet te verzekeren bij Atradius vormt de basis van dat onderzoek.
Is de uitkomst positief, dan leveren wij u op krediet. Als tegenprestatie verwachten wij uiteraard een tijdige betaling. We zijn tenslotte uw leverancier, geen bank.

Resultaat van dit alles is dat we onnodige kosten en risico's vermijden en daarmee zorgen voor een financieel gezond ZF Services Nederland. En dat is uiteindelijk ook weer in uw belang.

Als u contact zoekt of krijgt met onze afdeling, Rita, Liliana en ondergetekende staan u graag te woord.

Martin den Otter
Manager Finance

Wilt u contact met ons opnemen?