Werken bij ZF Services in Nederland

Start je loopbaan bij ZF in Nederland

Wij willen graag met mensen in contact komen die willen werken bij een toonaangevend technologisch bedrijf, die van aanpakken weten, creatief zijn en toe zijn aan vernieuwing in hun carrière.

Wat hebben wij jou te bieden? Een goede collegiale werksfeer, marktconforme arbeidsvoorwaarden waaronder bijdrage pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en diverse opleidingsmogelijkheden. Een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) en/of een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Check onze sollicitatietips en stuur jouw gemotiveerde sollicitatiebrief met curriculum vitae naar: solliciteren@zf.com.

Stageplaatsen

ZF Services Nederland is een erkend leer-werkbedrijf voor diverse technische opleidingen op MBO niveau, zoals Mechatronica en Mobiele werktuigen. Volg je een BBL of BOL opleiding waarvoor wij erkend leerbedrijf zijn? En wil je ervaring opdoen in een toonaangevende en zeer specialistische werkplaats? Op dit moment is er geen stageplaats vrij, maar wellicht kun je alvast informatie opvragen voor de komende jaren.

Jij bij ZF? Je volgende stappen