Dynamiek en internationaliteitAls mondiale trendsetter in alle markten voorop lopen

wereldwijdDe automobielindustrie staat wereldwijd voor grote veranderingen. Bij ZF kunt u deze veranderingen niet alleen begeleiden, maar ook de toekomst actief vormgeven. Want wij lopen voorop wanneer het gaat om innovaties in de autobranche.

Wij geven met onze sleuteltechnologieën de megatrends efficiëntie, veiligheid en autonoom rijden vorm. Ook wanneer de focus van ZF op de eerste plaats gericht is op de personenautosector, staat de onderneming bekend als toonaangevende aanbieder van technologie en services voor bedrijfswagens, non-automotive en industriële toepassingen. De intensieve uitwisseling van technische knowhow tussen de verschillende divisies maakt ZF-producten aantrekkelijk voor alle branches.

Bij ons heeft u de mogelijkheid om in een internationale omgeving in verschillende markten en brancheoverkoepelend aan heel verschillende producten te werken. U krijgt de gelegenheid om u te bewijzen in een snel veranderende, flexibele omgeving en inspraak in het realiseren van de mondiale trends voor de toekomst. Bent u van de partij?

Wilt u ook bij ons? Uw volgende stappen