Service voor WindenergieUw mondiale servicenetwerk voor windenergie

Door geavanceerde technologieën en een concurrerende markt worden tegenwoordig hogere eisen gesteld dan alleen de deskundige reparatie van defecte installaties. Als klant van ZF Aftermarket profiteert u daarom automatisch van opname in ons mondiale servicenetwerk met regionale servicecentra in alle grote windenergie markten en wereldwijd dezelfde hoge kwaliteitsnormen.

De constante beschikbaarheid van onderdelen voor de diverse types transmissies, evenals complete ruil-units van de leidende producenten, garandeert een economisch succesvolle exploitatie van uw windenergie-installaties. Om kostbare uitvaltijden te minimaliseren, zorgen onze wereldwijde on-site service, een mondiaal netwerk van experts en het 'one-stop-shop' concept voor een significante afname van de logistieke kosten voor onderhoud en reparatie.

Complete service voor windenergie

Samen met ZF profiteren van de voordelen van een sterk mondiaal partnerschap en een superieure complete service voor transmissies voor windenergie-installaties en aandrijflijnen, waardoor u succesvoller kunt zijn in een omgeving die door concurrentie wordt gekenmerkt.

Onze buitendienst kan ter plaatse de situatie omtrent de toestand van de aandrijflijn op de turbine bepalen, zowel on- als offshore. Door middel van nauwkeurige metingen detecteert de technicus mogelijke schade in een vroeg stadium en kan actie ondernemen voordat er schade ontstaat. Onverwachtse uitval kan zo door middel van reparatie of vervanging van afzonderlijke onderdelen worden geminimaliseerd.

Via het netwerk van ZF Test Systems heeft u bovendien toegang tot onze excellente testomgeving. De testbanken voor transmissies en lagers voorzien in realistische belastinganalyses voor vermogens van 0,5 MW tot 18 MW – voor onderzoek & ontwikkeling alsmede onderhoud en reparatie

Servicenetwerk voor windenergie wereldwijd

Het groeiende aandeel windenergie in de energiemarkt gaat hand in hand met een toenemende globalisering van de sector. ZF Aftermarket is met superieure kennis in de belangrijkste markten mondiaal aanwezig om aan de vraag naar reparaties en dienstverlening te voldoen.

  • Actief, mondiaal servicenetwerk
  • 11 Windenergie locaties
  • 3 Verkooplocaties
  • Ervaren ingenieurs en servicespecialisten
  • Snelle en betrouwbare ondersteuning, overal ter wereld
  • Snelle, flexibele dienstverlening en korte reparatietijden
  • Superieure servicekwaliteit
  • Uitbreiding van de windenergie service-activiteiten in Azië

MEER INFORMATIE OF VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN?

Aanvullende informatie