TransmissiesService en onderdelen voor transmissies

Volledige klantenservice

ZF Aftermarket biedt u alles wat met uw transmissie te maken heeft: nieuwe transmissies, originele reserveonderdelen en reparatiesets en onderdelen. We bieden dus ook de allerhoogste kwaliteit, technologie en garantie zoals bij serieproductie voor de aftermarket.

Ondersteuning

Reparatie van transmissies:

ZF Aftermarket levert de benodigde originele reserveonderdelen en preventief onderhoud.

Diagnose van transmissies / diagnose van wagenparken / elektronica:

Als op enig moment de elektronica in de transmissie van een voertuig moet worden gecontroleerd, dan heeft het serviceteam de nodige expertise en is het altijd beschikbaar. Wij kunnen alle elektronisch geregelde producten van ZF controleren. We detecteren fouten in een vroeg stadium, zodat het voertuig zo kort mogelijk stil staat. Het ZF-TESTMAN diagnosesysteem kan alles doormeten: de topografie en de rijstijl. De wagenparkbeheerder en de bestuurder kunnen zo optimaal profiteren.

Ga voor meer informatie over ZF-TESTMAN naar de zf.com website (alleen in het Engels)

Technische ondersteuning:

De juiste aandrijflijn levert betere prestaties en bespaart geld. ZF Aftermarket helpt u om uw systeem optimaal aan de eisen van de specifieke toepassing aan te passen. Bovendien laten we u de beste set modificatiefactoren kiezen uit de talloze varianten die uitsluitend voor de sector bedrijfswagens beschikbaar zijn.

Service

Transmissies / refurbished:

Een ZF refurbished transmissie is een snel, goedkoop en milieuvriendelijk alternatief voor een conventionele reparatie. ZF refurbisht in centrale werkplaatsen handgeschakelde en automatische transmissies voor personenauto's, bedrijfswagens en bouwmachines. Voor industrieel gerefurbishede transmissies biedt ZF dezelfde kwaliteitsstandaarden als voor transmissies uit serieproductie.

Bovendien profiteren klanten van de technische doorontwikkeling, omdat we die in het refurbishing proces integreren. ZF biedt een garantie van maximaal 2 jaar voor refurbished transmissies.

Ga voor meer informatie over refurbishing bij ZF Aftermarket naar de zf.com website (alleen in het Engels)

Over de hele wereld beschikbaar

Refurbished transmissies zijn over de hele wereld beschikbaar via het uitgebreide netwerk van meer dan 650 servicecentra. Dankzij de regelmatige certificatie bieden we over de hele wereld dezelfde standaarden voor kwaliteit en service.

Originele reserveonderdelen

De logistieke centra van ZF Aftermarket hebben meer dan 100.000 reserveonderdelen voor alle typen transmissies op voorraad om te kunnen garanderen dat elke transmissie perfect functioneert. De onderdelen worden geproduceerd volgens dezelfde productieprocessen als onderdelen in serieproductie. Zij zijn onderhevig aan dezelfde kwaliteitseisen en processen van inspectie.

Ook technische en ontwerpwijzigingen of verbeteringen worden meegenomen. ZF Aftermarket garandeert de beschikbaarheid van onderdelen tot 15 jaar na stopzetting van de serieproductie. En zelfs nog langer voor klassieke auto's.

Transmissie-oliën

Alle ZF transmissies zijn standaard afgevuld met half- of volsysnthetische premium grade olie ZF LIFEGUARDFLUID. Door de geoptimaliseerde smerende eigenschappen worden het brandstofverbruik en daarmee ook de CO2-uitstoot verminderd. Onder normale omstandigheden gaat de olie de totale levensduur van het voertuig mee, maar bij extreem hoge belasting, zoals veelvuldig trekken van aanhangers of een snelle en sportieve rijstijl, kan veroudering optreden. Daarom wordt aanbevolen na 80.000 tot 120.000 km of na acht jaar de olie te verversen.

ZF Aftermarket maakt de OEM-kwaliteit van ZF transmissie-oliën ook beschikbaar voor de aftermarket.

Ga voor gedetailleerde informatie over ZF smeermiddelen naar de website (in het Engels)

Neem contact met ons op

Aanvullende informatie