Stuurinrichting- en ophangingonderdelen Veiliger dankzij hypermoderne technologie

Stuurinrichting- en ophangingcomponenten zijn veiligheidsonderdelen die specifieke aandacht vereisen tijdens de ontwerp-, fabricage-, en assemblagefase omdat deze de hoogst mogelijke veiligheid moeten bieden in alle rijsituaties. Het aantal geïnstalleerde componenten in één enkele auto kan oplopen tot 70 stuks.

Productinformatie

LEMFÖRDER spoorstangeindstuk

ZF Aftermarket levert verbindingsonderdelen zoals veerverbindingen, wieldraagarmen, spoorstangen en stabilisatorstangen inclusief de bijbehorende service-informatie aan de onafhankelijke onderdelenmarkt. Vrijwel alle fabrikanten van personenauto's en bedrijfsvoertuigen over de hele wereld hebben vertrouwen in deze stuurinrichting- en ophangingcomponenten.

Zelfs rubber-op-metaal-onderdelen die worden gebruikt op alle punten in de aandrijflijn en het chassis die gevoelig zijn voor vibraties zijn opgenomen in het assortiment van ZF Aftermarket: veerpootsteunen, motor- en transmissiesteunen of steunen voor de wieldraagarmen welke nodig zijn voor de gewenste rijprecisie, trillingsdemping en geluidsisolatie.

MEER INFORMATIE OF VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN?

Aanvullende informatie