Koppelingenvoor standaard personenauto's en bedrijfsvoertuigen

Een vliegwiel met dubbel massa voor zware bedrijfsvoertuigen en touringcars, ConAct of XTend, het is om het even, ZF Aftermarket is een wereldwijd marktleider voor koppelingen op de onderdelenmarkt.

SACHS vliegwiel met dubbele massa

SACHS koppelingen zijn ontwikkeld volgens de nieuwste technologie en vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Ze worden als standaard uitrusting geïnstalleerd in bijna alle auto's die door de grote automobielfabrikanten worden geproduceerd. Zo staan zij garant voor een efficiëntere werking van de power transmissie gedurende de gehele levenscyclus. De aftermarket profiteert ook van deze kwaliteit.

ZF Aftermarket biedt koppelingsonderdelen voor standaard personenauto's en alle soorten van bedrijfsvoertuigen: in aanvulling op drukgroep, koppelingsschijf, vliegwiel, een vliegwiel met dubbele massa en XTend, biedt ZF Aftermarket ook ontkoppelingssystemen. De koppelingsonderdelen worden ook geleverd als complete sets bestaande uit drukgroep, koppelingsplaat en ontkoppelingsinrichting. Drukgroep en plaat zijn ook beschikbaar als vervangingsonderdelen.

MEER INFORMATIE OF VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN?

Aanvullende informatie

Online catalogus WebCat

Ga naar de online catalogus