Remmeninnovatief assortiment in frictie

Remcomponenten van ZF Aftermarket hebben de kwaliteit die men mag verwachten van een leverancier met jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige originele (OE) onderdelen. Geavanceerde productiemethoden, ons kwaliteitsbewustzijn, innovatie en omvangrijke testfases resulteren impliciet in een opvallend hoge kwaliteit van onze remcomponenten.

Productinformatie remschijfsystemen

Alle essentiële onderdelen van het remschijfsysteem - van innovatieve TRW COTEC remblokken en DTEC lage stofemissie remblokken, tot kwalitatief hoogwaardige remschijven en remklauwen - worden in eigen beheer geproduceerd. Op jaarbasis produceren wij meer dan 12 miljoen remschijven voor zowel OEM-leveranciers als de onafhankelijke servicemarkt wereldwijd.

Omdat ZF Aftermarket altijd een leidende rol speelt als het gaat om innovatie, kunnen onze klanten beschikken over de nieuwste ontwikkelingen in remschijftechnologie waardoor een betere service kan worden verleend aan meer klanten.

Productinformatie trommelrem en bedieningssystemen:

Trommelremmen en bedieningscomponenten van ZF Aftermarket worden gekenmerkt door het degelijke ontwerp, de solide constructie en het gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Bij ons staat veiligheid voorop en al onze onderdelen zijn zorgvuldig getest op de testbank, in het terrein en op de weg.

Van remtrommels en remschoenen tot wielremcilinders en tijdbesparende montagekits, de kwaliteit van onze trommelremmen en bedieningscomponenten is altijd OEM-conform.

Aanvullende informatie