WagenparkserviceBetrouwbare mobiliteit

Een verbeterd voertuigrendement en betere prestaties moeten gewaarborgd zijn gedurende de volledige levenscyclus. Dit is waar ZF Aftermarket particuliere busbedrijven, openbare vervoerondernemingen en transportbedrijven ondersteunt met professioneel onderhoud, reparatie- en revisiediensten indien hun voertuigen zijn uitgerust met ZF-transmissies.

Wagenparkexploitanten waarderen het gebruik van ruil units, omdat de wachttijden van hun voertuigen worden teruggebracht tot de tijd die nodig is voor het verwijderen en installeren. Binnen zeer korte tijd is het voertuig weer klaar voor gebruik. Servicepakketten zijn specifiek op de wensen van de klant afgestemd. Trainingen horen daar bijvoorbeeld ook bij. Bovendien kunnen wachttijden vaak worden vermeden dankzij de speciaal daarvoor bestemde systemen, zoals ZF-TESTMAN.

Voor wagenparken van particuliere busondernemingen, openbaar vervoerbedrijven en transportondernemingen beschikt ZF Aftermarket over een uitgebreide portfolio voor service- en diagnoseoplossingen. Dit aanbod omvat een intelligent wagenparkcontrolesysteem, toezicht op en onderhoudswerkzaamheden aan transmissies, alsmede advies en trainingen inzake het beheer van uw wagenpark.

Ons wereldwijde netwerk van servicecentra waarborgt toegankelijkheid van deze dienstverlening over heel de wereld. Wij staan u graag persoonlijk te woord om u uitgebreid te informeren in een van onze servicecentra.

Service en onderhoud van transmissies voor uw wagenpark door ZF Aftermarket

Als een van uw voertuigen stil komt te staan, kost u dat zowel tijd als geld. Om schade te voorkomen en de levensduur van de transmissie te verlengen, biedt de ZF-wagenparkservice diverse onderhoudspakketten. De ZF Aftermarket-portfolio biedt u de juiste oplossing, vanaf een eerste inspectie van het voertuig tot omvangrijke diagnostische en reparatieservices.

Onderhoudspakketten in één oogopslag

  • Extended Coverage Program (ECP): dekt alle kosten voor reparatie en onderhoud van het transmissiesysteem gedurende een periode van vijf jaar of 1 miljoen km.
  • Life Cycle Costs module (LCC): dekt alle kosten voor reparatie en revisie alsmede de kosten voor onderhoud van ZF-units gedurende een periode van twaalf jaar.
  • ZF-ForLife module: Dit servicecontract is toegesneden op speciale voertuigen en is inclusief de diensten van de LCC-module.

Breakdown service Blijf mobiel met ZF Aftermarket

Er zijn situaties waar men zich nu eenmaal niet op kan voorbereiden. Bij onverwachte schade moet er snel hulp worden geboden. Met een netwerk van zo’n 650 servicecentra is ZF Aftermarket wereldwijd vertegenwoordigd - één daarvan is er altijd in de buurt.

Hier vindt u deskundige hulp die u zo snel mogelijk weer op weg helpt.

Opleidingen en trainingen verzorgd door professionals ZF Aftermarket biedt kennis die belangrijk is voor uw wagenpark.

Uw voertuigen rijden nog niet op eigen houtje. Dat betekent dat de mensen die ze besturen een belangrijke factor vormen met betrekking tot de rendabiliteit van het voertuig. ZF verzorgt trainingen voor de personen die betrokken zijn bij het beheer van het wagenpark - inclusief werkplaatspersoneel en chauffeurs.

De grondige expertise van ZF, evenals het speciaal op de behoeften van wagenparken afgestemde trainingstraject staan garant voor de hoogst mogelijke toegevoegde waarde voor uw onderneming. Overtuig uzelf!

Kwaliteitsproducten uit de eerste hand Profiteer van de expertise van ZF.

Betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige onderdelen zijn met name voor omvangrijke wagenparken van groot belang om een stabiele inzet van het wagenpark te garanderen. De voertuigfabrikanten die van meet af aan de onderdelen van de ZF-portfolio in hun voertuigen hebben gebruikt, weten dat natuurlijk ook.

Met onderdelen in OE-kwaliteit biedt ZF Aftermarket merkproducten rechtstreeks van de fabrikant.

Profiteer van hypermoderne technologie met de wagenparkservice van ZF Aftermarket

Als de voorwaarden om uw wagenpark operationeel te houden wijzigen, geldt dat ook voor de technische eisen. Conversie kan dan een waardevolle investering blijken.

  • ZF-units: verhoog de rendabiliteit van uw wagenpark door gebruik te maken van ZF-intarders of ZF-schakelsystemen. Het ontziet niet alleen de remmen van uw voertuigen, het ontlast ook de bestuurder.
  • ZF PTO's: uw voertuigen moeten de aandrijving van pompen, lieren en andere toepassingen regelen? ZF Aftermarket voorziet in de geschikte motor-, koppelings-, of rij-afhankelijke PTO's.
  • Software: zorg ervoor dat de software van de elektronische regeleenheden in uw bussen en bedrijfsvoertuigen up-to-date is. Of verlaag de kosten voor brandstof dankzij een verbeterde schakelstrategie met het rijprogramma TopoDyn Life.

ZF Aftermarket biedt maatwerkoplossingen voor uw onderneming. Wij helpen u graag met deskundig advies en service op maat.

MEER INFORMATIE OF VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN?

Aanvullende informatie