Rendezvények Magyarországon

Állásbörzék

A tavasz a felsőoktatási állásbörzék tipikus időszaka: a végzős hallgatók ilyenkor tájékozódnak a fiatal diplomásokatkereső cégek ajánlatairól, sokan közülük itt veszik fel a kapcsolatot jövőbeli munkáltatójukkal.
Személyügyeseink és műszaki területről érkező kollégáink idén is képviselték vállalatunkat olyan állásbörzéken,melyet műszaki egyetemek szerveztek. SAP alkalmazásfejlesztőket, beszállítói és szereldei minőségirányítási mérnököket, mechanikus és villamos karbantartó mérnököket, stratégiai beszerzőket,technológusokat és projekt-koordinátort kerestünk.

Szakmai kiállítások

Üzlet, tudomány és karrier: ezek voltak az idei, október végén megrendezett Automotive Hungary Nemzetközi Járműipari Beszállítói Szakkiállítás fő témakörei. A Hungexpo A pavilonjában megrendezett seregszemlén a négy magyarországi gyárral rendelkező autógyártó, a Mercedes-Benz, az Audi, a Suzuki és az Opel mellett a BMW is megjelent környezetbarát modelljeivel.

Az Automotive Hungary a járműipari tevékenységek széles skáláját mutatta be: az alkatrész- és részegység beszállítók mellett jelen voltak a szerszámgyártók, a technológiai és a logisztikai szolgáltatók is.

Nagy hangsúlyt kapott a jövő: számos kiállító prezentált iránymutató műszaki megoldásokat, új gyártási eljárásokat, és a felsőoktatási intézmények hallgatói, illetve fiatal diplomás fejlesztőmérnökök is bemutatták terveiket, friss műszaki alkotásaikat.

A mintegy háromszáz cseh, török, francia, lengyel, német, osztrák, szlovák, angol és magyar beszállító között a ZF Hungária Kft. is kiállította termékeit, és multimédiás eszközökkel prezentálta működését, szolgáltatásait és eredményeit.

Termékfejlesztési és beszerzési szakembereink mellett a Személyügy munkatársai is végig jelen voltak a szakkiállításon. Ők elsősorban a munkalehetőségek iránt érdeklődőket tájékoztatták a ZFH-nál betölthető mérnöki és informatikusi állásokról. Alapvető célunk az volt, hogy a fiatal szakemberek és a tanulók felé megmutassuk, hogy mivel foglalkozunk, milyen szakembereket keresünk. Az érdeklődők magas száma alapján a kiállítás sikeres volt a ZF Hungária Kft. szempontjából.

További információk