Az erő kihasználása

A ZF rányomja bélyegét a mobilitási ágazat jövőjére

A ZF növekszik. A konszern mérete és piaci jelentősége az elmúlt évtizedben jelentősen nőtt. A ZF azonban távolabbra lát. A vállalat jelenlegi erejét arra használja fel, hogy kedvező helyzetbe hozza magát a jövőben.

A ZF konszern lényeges mutatószámai, mint az árbevétel vagy a munkatársak és a telephelyek száma 2006 óta több mint háromszorosukra emelkedtek. Ehhez nem csak a vállalat erős szerves növekedése járult hozzá, hanem a TRW Automotive 2015. évi átvétele is. A TRW „Aktív és passzív biztonságtechnika” divíziókénti integrálásával a ZF konszern még erősebb lesz: A divízió a ZF termékválasztékát bővíti lényeges kompetenciákkal a biztonságtechnika és a szenzorika területein, amelyek lényeges tényezők az automatizált és az önvezető autózásnál. A konszern okos megoldásokat szállít, amelyek segítségével meg lehet birkózni a holnap mobilitásának kihívásaival. Ily módon a ZF rányomja bélyegét a mobilitási ágazat jövőjére.

A ZF számára fontos az árbevétel és az eredmény stabil növekedése: a konszern csak így csökkentheti ütemesen a kötelezettségeit, és ruházhat be egyidejűleg a kutatásba és a fejlesztésbe.

Tudjon meg többet a ZF-nél megvalósult változásról

További információk