Szélenergia-szervizA globális szélenergia-szervizhálózata

Átfogó szélenergia-szerviz

A ZF-fel kialakított szoros, globális partnerséget és a szélerőművek különféle márkájú váltóműveinek és erőátviteli berendezéseinek átfogó szervizét hasznosítva, Ön sikeresen megállja a helyét a versenyben.

A magasan fejlett technológiák és a versenypiac ma már nem elégszenek meg a meghibásodott berendezések puszta kijavításával. Ezért a ZF Aftermarket ügyfeleként Ön automatikusan hasznot húz regionális szervizközpontokból álló globális szervizhálózatunkból, jelenlétünkből minden fontos szélerőmű-piacon és az egész világon egyformán magas minőségi színvonalunkból.

A vezető gyártók különböző váltóműtípusainak pótalkatrészeihez és teljes csere-váltóművekhez való folyamatos hozzáférésünk biztosítja az Ön szélerőműveinek gazdaságos üzemelését. Az egész világon nyújtott helyszíni szolgáltatásunk, világméretű szakértő-hálózatunk és a one stop shop koncepciónk nagymértékben csökkentik a logisztikai ráfordítást a javításoknál és a karbantartásnál – csökkentve a drága leállási időket.

Külszolgálatos munkatársaink közvetlenül a helyszínen, azaz a turbinán képesek megállapítani a váltómű és erőátvitel állapotát – a földön és a tengerben egyaránt. Pontos mérésekkel idejekorán felismerjük a fenyegető károkat, és reagálhatnak rájuk, még mielőtt következményes károkra kerülne sor. A be nem tervezett kiesési állásidő így javítással vagy egyes alkotóegységek cseréjével minimalizálható.

Ráadásul a ZF Test Systems hálózatán keresztül kimagasló tesztinfrastruktúránkhoz is hozzáfér. A 0,5–18 MW teljesítményű próbapadjaink a valóságot megközelítő terhelési teszteket tesznek lehetővé váltóműveken és csapágyakon - a kutatás és a fejlesztés céljaira csakúgy, mint a javítás és a karbantartás számára.

Világméretű szolgáltatási hálózat szélerőművekhez

A szélerő növekvő jelentősége az energiapiacon együtt jár az üzlet egyre terjedő globalizációjával. A ZF Aftermarket jelen van a legfontosabb piacokon, hogy a javítások és szolgáltatások iránti igényeket kimagasló szakértelemmel fedezze.

  • Elkötelezett, globális szervizhálózat
  • 11 szélerőművi telephely
  • 3 értékesítési telephely
  • Tapasztalt mérnökök és szolgáltatási szakértők
  • Azonnali és megbízhító támogatás mindenütt
  • Gyors, rugalmas szolgáltatások és rövid javítási időtartamok
  • Kimagasló minőségű teljesítmény
  • A szélerőműveket kiszolgáló tevékenység kiépítése az ázsiai térségben

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

További információk