SebességváltókSzerviz és pótalkatrészek sebességváltókhoz

Teljes szolgáltatás vevőink részére

A ZF Aftermarket mindent kínál, amire sebességváltóihoz szüksége lehet: mint pl. új sebességváltókat, eredeti pótalkatrészeket, javítókészleteket és részegységeket. Ennélfogva tömeggyártás szintjén kínálunk prémium minőséget, technológiát és jótállást utángyártott alkatrészek esetén is.

Támogatás

Sebességváltó-javítás:

A ZF Aftermarket eredeti pótalkatrészeket és megelőző karbantartást kínál.

Sebességváltók diagnózisa / a gépjárműpark diagnózisa / elektronika:

Ha a gépjárművén a sebességváltó elektronikája felülvizsgálatra szorul, szervizcsapatunk mindig elérhető és rendelkezik a szükséges ismeretekkel. Minden elektronikusan vezérelt ZF-terméket figyelembe veszünk. A hibák idejében felismerhetők, és a jármű állásideje minimalizálható. A ZF-TESTMAN diagnosztikai rendszer képes arra, hogy mindent megmérjen – a vonal topográfiáját csakúgy, mint a vezetési stílust. Ennek következtében a járműpark tulajdonosa és a jármű vezetője is hasznát veszi a rendelkezésre álló optimalizálási potenciálnak.

További információk a ZF-TESTMAN-ról a zf.com globális honlapon találhatók (csak angolul)

Technikai támogatás:

Az erőátvitel megfelelő megoldása növeli a teljesítményt és csökkenti a költségeket. A ZF Aftermarket segít Önnek abban, hogy a rendszerét optimálisan igazítsa az alkalmazás specifikus követelményeihez. Emellett lehetővé tesszük, hogy többféle variáció közül a legalkalmasabb módosítási tényezőt választhassa ki, amelyek kizárólag a haszonjárművek területén állnak rendelkezésre.

Szervíz

Sebességváltók / csereegységek:

A ZF csereegysége a hagyományos javításhoz képest gyors, alacsony költségű és ökológiai alternatívát nyújt. A ZF központi feldolgozó telephelyein a manuális, automatizált és automata sebességváltókat újrahasznosítja személygépkocsikhoz, haszonjárművekhez és építőgépekhez. Az iparszerűen újrahasznosított sebességváltókhoz a tömeggyártásban készített sebességváltókkal azonos minőségi standardokat kínál.

Ezen kívül a vevők a műszaki továbbfejlesztésekből is profitálnak, mert ezeket integrálják az újrahasznosítási folyamatba. A ZF 2 éves garanciát vállal a csereegységekre.

További információk az újrahasznosításról a ZF Aftermarketnél (részletek a zf.com globális honlapon, csak angolul)

Elérhetőség világszerte

A csereegységek a több mint 650 szervizközpontból álló, kiterjedt hálózaton keresztül világszerte elérhetők. A szabályozott minősítésnek köszönhetően világszerte azonos minőséget és szervizstandardokat kínálunk.

Eredeti pótalkatrészek

A ZF Aftermarket logisztikai központjaiban több mint 100.000 pótalkatrész található minden sebességváltó-típushoz, ami minden sebességváltó tökéletes működését biztosítja. A pótalkatrészeket ugyanazokban a gyártási folyamatokban állítják elő, mint a sorozatgyártású egységeket. Emellett azonos minőségbiztosítási és ellenőrzési folyamatokon mennek át.

Ez magában foglalja a műszaki és a konstrukcióval kapcsolatos változtatásokat vagy újításokat is. A ZF Aftermarket a sorozatgyártás megszűnése után 15 évig biztosítja a pótalkatrészek rendelkezésre bocsátását, és veterán autók számára még tovább.

Sebességváltó olajok

A ZF minden sebességváltója félszintetikus vagy teljesen szintetikus prémium olajjal (ZF-LIFEGUARDFLUID) kerül feltöltésre. Az optimalizált kenési tulajdonságok csökkentik az üzemanyag-felhasználást, valamint a CO2-kibocsátást. Optimális körülmények között az olaj a jármű teljes életciklusára elegendő, de nagy megterhelés esetén, mint utánfutók gyakori használatakor vagy a gyors és sportos vezetésnél idő előtt is kifáradhat. Ezért 80.000 – 120.000 futott kilométer után vagy nyolc év elteltével ajánlott az olajcsere.

A ZF Aftermarket a szabad pótalkatrészpiacon is hozzáférhetővé teszi az eredeti felszereléssel azonos minőségű ZF hajtóműolajat.

A ZF kenőanyagairól részletes információkat talál a globális weboldalon (angolul)

Forduljon hozzánk!

További információk