Fékekinnovatív választék

A ZF Aftermarket fék-pótalkatrészei azt a minőséget nyújtják, amely elvárható a piacvezető eredeti alkatrészek (OE) területén szerzett sokéves tapasztalat birtokában. Gyártási kapacitásunk, minőségi iránti elkötelezettségünk, innovációnk és kiterjedt teszteléseink eredményeként kimagasló fékalkatrészeket gyártunk.

Termékinformáció tárcsafékrendszerekről

A tárcsafékrendszer minden fontos alkatrészét, a TRW COTEC innovatív fékbetétektől és az alig porozó DTEC fékbetétektől kezdve a prémium minőségű féktárcsákig és féknyergekig, házon belül gyártjuk. Minden évben több, mint 12 millió féktárcsát gyártunk világszerte az eredeti alkatrászek és a független vevőszolgálatok piacára.

A ZF Aftermarket mindig az innováció élén áll, ügyfeleink a tárcsatechnika legújabb fejlesztéseit kapják, amelyek révén több vevőt jobb áruval tudnak kiszolgálni.

Termékinformáció dobfékekről és működtető rendszerekről:

A ZF Aftermarket dobfékjeit és vezérlő rendszereit a minőségi tervezés, gyártás és minőségi anyagok jellemzik. Számunkra a biztonság a legelső helyen áll, és minden alkatrészünket szigorúan ellenőrizzük próbapadon, tesztautóban és közúton.

A fékdoboktól és fékpofáktól a kerékfékhengerekig és az időtakarékos szerelőkészletekig a dobfékünk és a működtető alkatrészeink mindig megfelelnek az eredeti alkatrészek (OE) gyártói szabványainak.

További információk