Járműpark-szervizMegbízható mobilitás

A jármű fokozott hatékonyságát és jobb teljesítményét a teljes élettartama alatt biztosítani kell. A ZF Aftermarket szakszerű karbantartási, javítási és nagyjavítási szolgáltatásokkal támogatja azokat a magán buszvállalatokat, közületi közlekedési hatóságokat és fuvarcégeket, amelyek járművei ZF sebességváltókkal vannak felszerelve.

A járműpark-üzemeltetők nagyra értékelik a cserélhető alkatrészek alkalmazását, mert ezáltal a járművek állásideje a cseréhez és beszereléshez szükséges időtartamra csökken. A jármű rövid idő alatt újra üzemkész lesz. A szervizcsomagok a vevők igényeire vannak szabva. Például továbbképzési tanfolyamokat is tartalmazhatnak. Ráadásul az állásidő gyakran teljesen elkerülhető olyan különlegesen kialakított rendszerek révén, mint a ZF-TESTMAN.

Magán buszvállalatok, közületi közlekedési hatóságok és szállítmányozó cégek járműparkja részére a ZF Aftermarket átfogó szolgáltatási és diagnosztikai megoldási választékot kínál. Az ajánlat tartalmazza a járművek okos irányítását, figyelését és a sebességváltók javítását, valamint tanácsadó szolgáltatást és képzéseket a flottamenedzsmentjének támogatásához.

Globális szervizközpont-hálózatunk ezeket a szolgáltatásokat bárhol a világon hozzáférhetővé teszi. Szívesen szolgálunk további információkkal személyesen is, bármelyik szervizközpontunkban..

Sebességváltók karbantartása és javítása járművei számára a ZF Aftermarket től

Flottajárműve meghibásodása időbe és pénzbe is kerül. A ZF Fleet Service különböző karbantartási csomagokat tartalmaz, amelyek segítenek megelőzni a károkat, és növelik a sebességváltó élettartamát. A ZF Aftermarket választéka megfelelő megoldást kínál Önnek, a jármű kezdeti ellenőrzéseitől kezdve egészen az átfogó diagnosztikai és javítási szolgáltatásokig.

A karbantartási csomagok első pillantásra

  • Kiterjesztett szavatossági garancia (Extended Coverage Program - ECP): a sebességváltó rendszer minden javítását és karbantartását tartalmazza ötéves időszakra, vagy 1 millió km-es futásteljesítményre.
  • Életciklusköltségek modulja (Life Cycle Costs – LCC): fedi az összes bekövetkező javítás és generáljavítás költségeit, valamint a ZF-egységek karbantartási költségeit 12 éves időtartamra.
  • ZF-ForLife modul (ZF az egész életre): ezt a szolgáltatási szerződést különleges járművekre szabtuk, és az LCC-modul minden szolgáltatását tartalmazza.

Autómentő Maradjon mozgásban a ZF Aftermarket-zel

Vannak helyzetek, amelyekre egyszerűen nem lehet felkészülni. Váratlan meghibásodáskor gyors segítségre van szükség. Mintegy 650 szervizközpontból álló hálózatával a ZF Aftermarket a világ minden pontján rendelkezésére áll, bárhol is legyen!

Ezekben a szervizközpontokban hozzáértő segítséget kap, és gyorsan folytathatja útját.

Képzés szakértőktől A ZF Aftermarket megfelelő szaktudással rendelkezik.

A járművei még nem önjáróak. Ez azt jelenti, hogy az ember fontos tényező a járművek költséghatékonyságát nézve. A ZF képzést biztosít a járműparkkezelés különböző szereplői számára, legyenek akár a műhelyben, akár a volán mögött.

A ZF-szakértők sokéves tapasztalata és tudása, valamint a képzési portfóliók úgy készültek, hogy a járműpark igényeinek megfeleljenek, és a legnagyobb hasznot biztosítsák vállalatának. Nézze meg saját szemével!

Minőségi termékek első kézből Profitáljon a ZF szakmai tudásából!

Különösen nagy járműflották részére fontos tényezőt képeznek a megbízható és kiváló minőségű alkatrészek, amelyek garantálják a járművek stabil működését. A járműgyártók, amelyek ZF alkatrészeket használnak, természetesen tisztában vannak ezzel.

Az eredetivel megegyező minőségű alkatrészekkel a ZF Aftermarket márkatermékeket kínál közvetlenül a gyártóktól.

Használja ki az élvonalbeli technológiát a ZF Aftermarket járműpark-szolgáltatásával

Ha flottájának járműveinél megváltoznak az üzemelési feltételek, akkor ezzel egyidejűleg a műszaki követelmények is megváltoznak. Ilyen esetekben éppen az utólagos módosítás lehet a megfelelő lépés.

  • ZF-részegységek:növelik a járműparkjának költséghatékonyságát a ZF intardereivel vagy sebességváltó rendszereivel. Ez segít csökkenteni a fék kopását és a vezetői stresszt.
  • ZF PTO-k (power-take-offs – mellékhajtások):a járművei szivattyúkkal, csörlőkkel vagy más kiegészítő alkalmazásokkal vannak felszerelve? A ZF Aftermarket a megfelelő hajtóegységet kínálja, motortól, sebességváltótól és hajtástechnikától függetlenül.
  • Szoftver:frissíti az elektronikai vezérlőegységek szoftverét az autóbusz- vagy a haszonjárművek flottájában. Illetve a kapcsolási program csökkenti az üzemanyagköltséget, jobb kapcsolási stratégiájával. TopoDyn Life.

A ZF Aftermarket testre szabott megoldásokat kínál vállalatának. Örömmel segítünk Önnek szakértői tanáccsal és személyre szabott szervizzel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

További információk

További információk